Explore
Connect
Privacy Policy info

Balkan Radio: Balkan Radio aplikaciju mozete preuzeti besplatno sa Google play store.
Aplikacija ne uzima nikakve podatke sa Vaseg mobitela niti ce ikad. Ukoliko imate problema nekakvih sa aplikacijom slobodno se javite putem e-maila na [email protected]
Ako imate neke sugestije da se nesto popravi na aplikaciji, takodje mozete pisati ili da se doda neka nova popularna radio stanica.

BalkanMP3.ba: BalkanMP3.ba je tu da Vam promovise novu muziku sa Balkana i sire. Sva muzika koja se nalazi na ovoj stranici je tu samo za promociju.
Sve sto skidate sa ove stranice, skidate na svoju odgovornost. BalkanMP3 ne snosi nikakve posljedice za ovo. Ukoliko Vam se dopada neka pjesma ili album, obavezno kupite CD i podrzite svog omiljenog pjevaca ili pjevacicu.
Takodje, ukoliko autor pjesme ne zeli svoj rad na BalkanMP3.ba, dovoljno je da se javite na e-mail i javite o kojoj se pjesmi ili albumu radi i bit ce uklonjeno sa BalkanMP3.

Reklame: Ukoliko se zelite reklamirati na BalkanMP3.ba stranicama, obratite se putem e-mail i posaljite vise informacija o cemu i kakvoj reklami se radi da bi se dogovorili.