Explore
Connect
DMCA.com Protection Status
Welcome to BalkanMP3 LLC. For English version, please use translator like Google.
This will be updated later and will be fully in English.


Pozdrav i dobro dosli na BalkanMP3 LLC.
BalkanMP3 saradjuje sa mnogo muzicara, kako estradnih tako i amaterskih, i ova stranica kao i ostale koje pripadaju BalkanMP3 LLC su namijenjene za prvenstveno Balkansku estradu (i sire), da se promovisu publici sa Balkana.
BalkanMP3 ima hiljade posjetioca dnevno, i najpopularnija je muzicka stranica sa Balkana na kojoj mozete slusati najnovije pjesme a i stare.

Na BalkanMP3 takodje postoje pravila koja moraju da se postuju kada je u pitanju postavljanje muzike, download i ostalo.
Da Vam nalog ne bi bio deaktiviran, preporucujem da procitate slijedece.

BalkanMP3 ce Vam poslati Newsletter svakog mjeseca da Vas obavijesti sta je novo. Tokom registracije obavezno morate unijeti ispravnu e-mail adresu. Svaki nalog koji ne unese ispravnu adresu ili zeli da se odjavi sa e-mail liste, takodje ce biti obrisan na BalkanMP3. Ukoliko se odlucite registrovati, znaci da ste procitali sve i da prihvatate pravila BalkanMP3.

 • BalkanMP3 Pro Account - Pro nalog je potreban da bi skidali novitete sa stranice. Site funkcionise na isti sistem kao i SoundCloud, osim sto na BalkanMP3 imate vise opcija. Zbog prevelikih troskova servera i potrebnog vremena za odrzavanje svega ovog, muzika nije dostupna za download obicnim korisnicima. Sa Pro nalogom placate samo trosak servera koji upotrebljavate a ne muziku. Da bi upgrade svoj nalog na Pro, Click Ovde

 • PJesma mora ici ovako: Izvodjac - 2018 - Pjesma.mp3 (Sve sto nije u ovom formatu bit ce obrisano).
 • ID3Tags moraju da imaju www.balkanmp3.ba unutra. Ukoliko imate reklamu druge stranice u njoj, pjesma ce biti obrisana a Vas nalog suspendovan na mjesec dana.
 • Zabranjen je upload pjesama koje ste konvertirali sa YouTube i koje sadrze reklame.
 • Ako Vam je pjesma obrisana, znaci da niste procitali pravila uploada. Nakon 3 opomene, slijedi suspendovanje naloga.
 • Uploadirati mozete samo nesto sto ne postoji na stranici.
 • Napomena za DJ: Uploadiranje Mixeva i REMIX nije dozvoljen. Ako zelite da promovisete svoje radove, onda se mozete obratiti na e-mail za saradnju i da dobijete vise informacije.
 • SVAKI MP3 FILE koji se uploadira je preslusan od strane administratora. Ukoliko pjesma nije kvalitetna, bit ce obrisana.
 • Strogo zabranjen upload strane muzike!
 • NE UPLOADIRAJTE DUPLIKATE!

 • Ako autor neke pjesme koja se nalazi na stranici zeli da se ukloni, obavezno se javite na balkanmp3.ba @ gmail.com. Obavezno poslati i dokumente na kojima se nalaze informacije da ste Vlasnik materijala, uostalom nece biti uklonjeno. BalkanMP3.ba podrzava DMCA i postuje svaka autorska prava.
  Sve sto skinete od muzike sa BalkanMP3 stranice, skidate na svoju odgovornost. Pjesme su tu samo za promociju, i ako Vam se dopada nesto, onda preporucujem da kupite CD ili pjesmu na oficijalnim linkovima i podrzite autora.

  BalkanMP3 takodje koristi svoj licni server vec dugi niz godina, i ima punu kontrolu nad svim sadrzajem.

 • All music on BalkanMP3.ba website is here only for promotional purposes. Please support your favorite singer and purchase his or hers CD if you like the song(s). BalkanMP3 also supports DMCA, if the owner of any of the songs does not want his content on here, feel free to email us directly and let us know what do you want BalkanMP3 to remove and it will be done in 24h. Also send proper paperwork to show proof of ownership of the song(s).
  Thanks and enjoy Balkan music.

 • Kontakt info: balkanmp3.ba @ gmail.com
 • Fan Page: BalkanMP3.ba